sâmbătă, 16 noiembrie 2013

PURITATE


Cand rostim cuvantul puritate, mintea fiecarui individ il duce pe fiecare cu gandul la ceva curat,senin si bun.
La privirea si inocenta unui copil,la un suflet curat si plin de credinta ,la o apa  buna si pura,la rochia alba de mireasa si as mai putea continua cu multe altele,fiecare cu viziunea lui.
Pentru mine puritate inseamna foarte mult.Cand rostesc acest cuvant gandul i-mi fuge direct spre ceva cu adevarat pur :o cheama Maria si L-a nascut pe Isus.
In fiecare an ,la 25 decembrie,oamenii sarbatoresc ziua de nastere a Domnului Isus.Un motiv de bucurie iar  noi ne pregatim sa celebram cu multa dragoste in suflete aceasta sarbatoare,incepand cu o "curatare" a sufletului,un post bun,o spovada buna ,o fapta buna si abia apoi impodobirea casei cu tot felul de ornamente de Craciun si in cele din urma mancaruri alese.
Asadar,mai intai de toate pentru a putea celebra cu vrednicie nasterea Domnului,trebuie sa fim buni si curati la suflet,sa fie plin de puritate.
Tot despre # puritate va vorbeste si acest concurs Istagram,insa despre puritatea apei AQUA Carpatica.
Aqua Carpatica
 este un brand romanesc de apa minerala (plata si carbogazoasa) care a aparut pe piata de 3 ani si al carui mesaj de promovare a fost concentrat pe puritate si pe proprietatile curative ale consumului de apa.
Apa carbogazoasa AQUA Carpatica are o calitate remarcabila, unica in lume: are 0 nitrati, fiind astfel perfect pura, iar AQUA Carpatica plata este apa cu cea mai scazuta concentratie de nitrati din Romania (izvorul Bajenaru 0,8 mg/l nitrati).





Articol scris pentru super blog 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

faceti un comentariu aici